Home The News/Stiri Proiect de succes
Proiect de succes PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Saturday, 27 August 2011 09:46

Cu deosebita bucurie portalul nostru de educatie prin informatie anunta castigarea unui proiect de parteneriat GRUNDTVIG. Alaturi de parteneri din UK, Spania si Italia vom incerca sa creem prima colectie de bune practici la nivel european de educatie ecologica prin utilizarea metodelor creative de invatare a energiilor alternative.

Colectia se adreseaza in primul rand adultilor a caror educatie genereaza probleme psihopedagogice de complexitate ridicata, experienta tarilor europene cu traditie fiind complet bulversata de ultimele dezastre provocate in Japonia. Pericolul derapajelor in problematica protectiei mediului, rolul populatiei in constientizarea importantei energiei regenerabile si beneficiile acestora devin astazi factor prioritar generator de noi politici publice la nivel European si International.

Parteneriatul apreciat de Comisia Europeana ca fiind unul solid si cu potential vine sa confirme importanta realocarii resurselor de informatie in scopul educarii si activarii populatiei in domeniul energiei regenerabile. Soliditatea consortiului a fost intarita de importanta colaborarii dintre actorii educationali cu cei media si utilizarea unor resurse creative de diseminare a informatiei.

Proiectul "Let's Do It Creatively ... and  Environmentally with Renewable Energy" este o provocare la care am acceptat sa luam parte activ in incercarea de a dinamiza procesul de implicare sociala a populatiei.

 

 

Last Updated on Tuesday, 04 October 2011 19:43
 


Powered by Joomla!. Designed by: feel the music template symfony Valid XHTML and CSS.